Directorul executiv al bancii BNP Paribas, Baudouin Prot, a declarat ca accentuarea volatilitatii din piata va ingreuna indeplinirea tintei companiei de a atinge nivelul veniturilor de anul trecut.

Banca urmareste sa-si tripleze veniturile in China in urmatorii trei ani si ca planuieste sa-si dubleze ponderea veniturilor provenite de pe pietele emergente in aceeasi perioada, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Volatilitatea pietei s-a accentuat in martie si a creat un "mediu de tranzactionare foarte nefavorabil", sustine Baudouin Prot.

"In acest context, mentinem tintele si vom incerca sa repetam veniturile record de anul trecut", a spus Prot. "Pot spune insa ca va fi din ce in ce mai dificil sa inregistram aceste venituri si avem o vizibilitate limitata pentru restul anului 2008", a adaugat el.

BNP urmareste sa isi dubleze numarul de angajati la nivel de management din China la peste 600 de persoane si sa dubleze, in plus, ponderea veniturilor din pietele emergente la 10% in 2010, a mai spus Prot.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus: Peste 100.000 de morţi în SUA
Setari Cookie-uri