"Toate optiunile sunt luate in considerare atata timp cat Alitalia ramane compania nationala aeriana si deciziile sunt luate in Italia", a declarat Berlusconi inaintea unei intalniri cu presedintele rus Vladimir Putin, in Sardinia.

Putin, ce se afla in ultimele saptamani ale mandatului in functia de presedinte, a sosit joi in Sardinia pentru a se intalni cu Berlusconi.

In timpul celui de-al doilea mandat al miliardarului italian in functia de prim-ministru, in perioada 2001-2006, cei doi s-au intalnit de mai multe ori, Berlusconi fiind considerat aliatul cheie al lui Putin in Europa.

Citeste si:

Pierderile Alitalia in 2006 au fost de 380 milioane euro (604 milioane dolari).

Investitorul strategic pe care il cauta autoritatile italiene va trebui sa implementeze un plan de salvare a companiei Alitalia.
In timpul licitatiei de cumparare a pachetului de actiuni in Alitalia, fosta conducere a companiei a preferat oferta grupului Air France-KLM, insa in martie negocierile au fost suspendate.

Mass-media italiana a speculat ca odata cu intoarcerea lui Berlusconi la conducerea guvernului, discutiile ar putea fi reluate.
Aeroflot nu a putut fi contactata pentru declaratii.