Bayer a anuntat o crestere de 9% a profitului operational in primul trimestru din 2008, datorita contraceptivelor, medicamente pentru scleroza multipla si produselor folosite in agricultura, precum insecticidele si produsele pentru combaterea ciupercilor, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Castigurile din primul trimestru au crescut la 1,5 miliarde euro, fata de estimarile medii ale analistilor chestionati de Reuters, de 1,36 miliarde euro.

Bayer, ce a inventat aspirina acum mai bine de un secol, si-a consolidat divizia de medicamente prin achizitia companiei Schering in 2006, contra sumei de 17 miliarde euro.

"Rezultatele bune inregistrate in primul trimestru contribuie la consolidarea increderii in rezultatele de pe tot anul 2008", a declarat directorul executiv al companiei, Werner Wenning. Bayer a anuntat ca se asteapta la o crestere a vanzarilor de 5%.

In ce priveste divizia CropScience, Bayer se asteapta la o crestere a vanzarilor de 5%, estimand o imbunatatire a marjei de profit la 24%.

Divizia CropScience este numarul unu mondial in industria insecticidelor. CropScience concureaza cu firmele Swiss Syngenta, Dupont si BASF, ce au afisat de asemenea castiguri robuste.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri