Retailerul german de discount Penny Market, prezent si pe piata romaneasca printr-o retea de 50 de magazine, intentioneaza sa se extinda in Bulgaria, unde va deschide un hipermarket in urma unei investitii de cinci milioane euro, relateaza Dnevnik, citat de NewsIn.
Compania intentioneaza sa cumpere un teren cu o suprafata de patru hectare in zona comerciala si industriala a orasului Shumen pentru a construi un magazin ce va dispune de 250 locuri de parcare. Retailerul german vrea, de asemenea, sa investeasca si intr-un spatiu de depozitare.

In Romania, reteaua de magazine de discount Penny Market este operata de compania Rewe Romania. Retailerul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri bruta de 253,7 milioane euro, in crestere cu 39,89 % fata de anul 2006, datorita deschiderii a 20 de unitati noi si optimizarii celor existente.

Reteaua Penny Market opereaza in prezent 50 de magazine (inclusiv Penny Market XXL) in Romania si intentioneaza sa mentina si in 2008 un ritm rapid de expansiune, planuind sa deschida 25 de unitati Penny Market in toate zonele tarii, inclusiv unu-doua magazine Penny Market XXL.

Grupul german Rewe este prezent in Romania din 1999 prin intermediul diviziilor Billa, Penny si Selgros.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri