Honeywell International Inc., cel mai mare producator de electronice pentru cabinele de pilotaj, si-a reiterat saptamana aceasta vanzarile si previziunile pentru acest an si a anuntat ca deteriorarea economica a avut, pana in prezent, un impact minim asupra companiei, relateaza Reuters, citat de NewsIn.

"Suntem multumiti de stadiul in care ne aflam", a declarat directorul executiv, Dave Cote, in cadrul unei conferinte pe tema industriei electrice, care a avut loc la Florida. "Ciclul aerospatial se intrevede a fi unul bun pentru urmatorii patru sau cinci ani", a adaugat acesta.

In cadrul prezentarii, Honeywell a anuntat ca estimeaza vanzari cuprinse intre 36,8 si 37,4 miliarde dolari in 2008 si castiguri pe actiune de 3,70-3,80 dolari/actiune.

Intrebat cu privire la impactul unei posibile recesiuni a Statelor Unite asupra ariei afacerilor Honeywell, Cote a spus ca "daca acesta este efectul negativ pe care o recesiune il are asupra noastra, in cazul acesta nu va fi chiar atat de rau."

Cu exceptia comenzilor legate de noile constructii, Honeywell a anuntat ca nu a observat "nici o diminuare in tendintele comenzilor."


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum se vede 2013 de la bordul avionului