Societatea de servicii de investitii financiare KD Capital Management a redus comisioanele la serviciile de brokeraj cu valori cuprinse intre 13 si 17%, dupa ce Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a redus comisioanele de tranzactionare cu 10%.

Astfel, pentru o investitie de cel putin 10.000 lei, comisionul va scadea de la 1,5% la 1,3% pe tranzactie.

"Prin politica de comisioane practicata, KD vine in intampinarea asteptarilor investitorilor si incurajeaza clientii care inregistreaza rulaje importante", a declarat Silviu Enache, presedintele KD Capital Management.

"Credem ca decizia BVB va determina o crestere a numarului de investitori la bursa si sporirea increderii acestora pentru produsele oferite pe aceasta piata", a adaugat Enache.

KD Capital Management a redus si comisionul in functie de rulajul mediu. Astfel, pentru o valoare initiala de cel putin 10.000 lei, cu un rulaj de minimum 10.000 lei in ultimele trei luni, clientii vor avea un comision de 1,1% pe tranzactie.

Pentru produsul Administrarea de Conturi Individuale (Private Wealth Management) societatea a decis reducerea comisioanelor de tranzactionare cu peste 14 puncte procentuale.

Private Wealth Management consta in administrarea conturilor individuale de investitii si se adreseaza in special clientilor cu economii medii si ridicate care nu au timpul sau informatiile necesare pentru a-si administra singuri activele. Principalele instrumente investitionale pentru acest produs il reprezinta valorile mobiliare listate la BVB.

Societatea de servicii de investitii financiare KD Capital Management a fost autorizata in 2006 ca participant la sistemul de tranzactionare al BVB. Casa de brokeraj este membra a grupului KD Slovenia.

In Romania, KD Group si-a inceput activitatea in 2004, prin infiintarea societatii de administrare a investitiilor (SAI) KD Investments, care gestioneaza fondurile deschise de investitii KD Maximus si KD Optimus.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si