Cotidianul a anuntat ca directorii companiei urmeaza sa decida daca vor permite consilierilor sa inceapa negocierile cu Anheuser, insa nu a dezvaluit sursele.

O purtatoare de cuvant a InBev a refuzat sa comenteze asupra articolului si a spus ca politica grupului nu prevede anuntarea intrunirilor consiliului director, scrie NewsIn.

Cotidianul Financial Times a anuntat vineri ca InBev ia in calcul o oferta de 65 dolari/actiune, insa nu va lansa oferta deocamdata.

O sursa apropiata situatiei a confirmat vineri pentru Reuters ca InBev pregateste o oferta.

Citeste si:

Articolul aparut in Financial Times mentioneaza ca grupul belgian a pregatit un pachet de finantare de 50 miliarde dolari prin intermediul JPMorgan si Santander, si ca grupul belgian nu exclude o preluare ostila.

Discutiile legate de o posibila oferta facuta de InBev, producatorul marcilor Stella Artois, Beck's si Brahma, pentru producatorul american al marcilor Budweiser si Michelob s-au intensificat in ultimele saptamani, dupa alte initiative similare.

Unul dintre membrii familiei Busch, Adolphus Busch IV, a declarat joi pentru Wall Street Journal ca o parte a familiei este de acord cu discutiile cu InBev, insa cealalta doreste pastrarea statutului actual.