Grupul japonez Sanyo, cunoscut in industria electonicii, va da afara 14.000 de angajati (15% din totalul fortei de munca), in cadrul unei restructurari menite a revigora vistieria companiei nipone.

Sanyo a anuntat ca va inchide sau va vinde 20% din fabricile din Japonia, unde detine doua treimi din unitatile de productie.

Costurile vor fi reduse cu circa 626 de milioane de dolari.

Sanyo se afla in pierderi, mai ales in segmentele camerelor digitale si al telefoanelor mobile, unde ezita sa vina cu inovatii, motiv pentru care s-a reorientat spre dispozitive in acord cu mediul inconjurator, mai precis panouri solare si acumulatori reincarcabili.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri