Operatorul de supermarketuri Fantastico continua anul acesta expansiunea pe piata bulgara, unde a inaugurat recent cel de-al 32-lea supermarket al retelei, in urma unei investitii de aproximativ trei milioane de euro, potrivit NewsIn.

Noul magazin Fantastico are o suprafata de 3.000 metri patrati si este situat in Sofia. Magazinul comercializeaza o gama de 20.000 de articole, inclusiv fructe si legume proaspete, carne, peste si delicatese din peste, dar si mancare gata preparata. Din 2004, Fantastico comercializeaza doua marci proprii "FFTaste" (Gustul FF) si FFHome (FFAcasa).

Lantul de supermarketuri Fantastico a fost infiintat in 1991, iar in prezent are 32 de magazine si peste 2.000 de angajati. Majoritatea magazinelor sunt localizate in capitala Bulgariei si au un flux lunar de clienti de peste 2,5 milioane de persoane. Fantastico a preconizat pentru 2008 o crestere cu 30% a cifrei de afaceri.

Pe piata bulgara a supermarketurilor mai activeaza operatorul local CBA Asset Management, retailerul german Billa, iar in viitorul apropiat vor patrunde supermarketurile germane Lidl care apartin grupului Schwartz.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Ministrul român de externe: Aproape 6.000 de cetățeni români revin în țară
Setari Cookie-uri