Visa a amplasat, in Beijing, cu ocazia Jocurilor Olimpice din acest an, 26 de bancomate cu un nou design, inspirat de cultura si caligrafia chinezeasca, pe care se regasesc semnele specifice si tusele de culoare de pe vasele traditionale de portelan din China, a anuntat compania.

Aparatele vor fi instalate in zonele sportive olimpice, printre care se numara si principalul centru olimpic de presa, International Broadcasting Center (IBC) si centrul media Green Home Media Village.

"Am dorit sa promovam parteneriatul nostru cu Jocurile Olimpice de la Beijing intr-un mod atractiv din punct de vedere estetic si usor de recunoscut de catre vizitatorii prezenti pe perioada Jocurilor", a declarat vicepresedintele executiv si directorul Visa pentru regiunea Chinei, Richard Chang.

Visa este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice, inca din anul 1986.

Visa si bancile membre din China au instalat peste 90.000 de bancomate (ATM) si au incheiat colaborari de acceptare cu aproximativ 216.000 de comercianti din China, inca din decembrie 2007, anticipand fluxul de vizitatori din toata lumea din acest an.

Pentru a veni in sprijinul posesorilor de carduri prezenti la Jocurile Olimpice, Visa colaboreaza cu organizatorii Olimpiadei de la Beijing pentru a furniza informatii si consiliere in mai multe limbi pentru posesorii de carduri si vizitatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si