Touran este din nou incoronat drept cel mai bun Compact-Van
Noul Golf GTI continua cucerirea Europei. Renumita revista auto britanica “What car?” l-a desemnat ca fiind cea mai buna masina din clasa sa. Volkswagen Golf GTI a castigat detasat titlul Best Hot Hatch. Juriul “What Car?” a fost impresionat de puternicul motor de 2 litri turbo FSI 200 CP: “Golf GTI se remarca fata de concurenta mai ales printr-un raspuns prompt la orice turatie. Isi arata enormul potential si la turatii mici, printr-un schimb rapid al treptelor de viteze.”

Prestigiosul trofeu a fost primit in 20 ianuarie de Prof. Dr. Wilfried Bockelmann (membru al Consiliului Director Volkswagen) in cadrul unei ceremonii de amploare desfasurate la Grosvenor Hotel in Londra.
Noul Golf GTI este disponibil in Marea Britanie de la inceputul anului 2005, inregistrand in ultimele luni o serie impresionanta de succese, demna de istoria GTI. De la momentul lansarii a primit inca alte patru distinctii britanice din partea publicatiilor BBC Top Gear, Fifth Gear, The Sun si The Mail on Sunday, castigand detasat testele comparative.

In Slovenia, Volkswagen Golf s-a impus detasat ca „Masina anului 2005”.

Juriul, format din jurnalisti de specialitate, si-a motivat alegerea facuta pe 14 ianuarie cu urmatoarele argumente: ”Nici un alt model nu a fost atat de apreciat in ultimii 30 de ani precum Volkswagen Golf. A creat o clasa proprie, are o concurenta puternica si ramane in frunte si cu cea de-a cincea generatie. Imbina clasicul cu solutii inovative si convinge prin calitate si costuri reduse de intretinere”.

Volkswagen Touran a obtinut, de asemenea, rezultate bune, juriul revistei „What Car?“ numindu-l pentru al doilea an consecutiv cel mai bun Compact-Van: “Daca vreti sa transportati multe persoane si mult bagaj, dar cautati o masina care se manevreaza si se parcheaza usor - Touran este alegerea perfecta. Poate fi echipat cu cinci sau sapte locuri si este mult mai confortabil de condus decat celelalte automobile din clasa lui”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si