Blackstone afiseaza un profit in scadere si cauta noi oportunitati de afaceri

Administratorul de fonduri de investitii Blackstone Group LP a raportat o scadere a profitului trimestrial si a anuntat ca se afla in cautare de noi oportunitati de afaceri in contextul unor piete marcate de instabilitate, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Profitul a fost in al doilea trimestru al anului de 99,9 milioane dolari, fata de 735,6 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut.

Blackstone a subliniat ca profitul pe care l-a anuntat, pe care l-a numit "profit net economic", este o indicator mai potrivit, tinand cont de costurile uriase legate de oferta publica initiala de 4 miliarde de dolari din iunie 2007.

Profitul net economic a fost de 15 centi/actiune in al doilea trimestru, in scadere fata de nivelul de 58 centi/actiune din aceeasi perioada a anului trecut. Analistii estimau un castig de 8 centi/actiune.

"Analizam noi oportunitati atractive de investitii, unele care au aparut in urma dislocarii pietei, si am investit capital in valoare de 2,4 miliarde de dolari in fonduri inchise de investitii intre aprilie si iulie", a declarat presedintele executiv al grupului, Stephen Schwarzman.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri