Negocierile duse de grupul postal si logistic german Deutsche Post in vederea vanzarii participatiei majoritare detinute in cadrul Deutsche Postbank, cel mai mare grup bancar de retail din Germania, au fost suspendate din lipsa potentialilor cumparatori, au declarat pentru Reuters surse apropiate, informeaza NewsIn.

Acestea au anuntat ca Deutsche Bank, singurul investitor care isi mentinuse interesul si cu care s-au purta negocieri indelungate, a renuntat la oferta de preluare. "Nu se mai poarta negocieri cu Deutsche Bank. Existau diferente prea mari privind pretul de cumparare", au declarat surse apropiate companiei.

Reuters anuntase si retragerea bancii britanice Lloyds TSB de la masa negocierilor privind achizitia Postbank, grup bancar cu 15 milioane de clienti si o valoare actuala de piata de 7 miliarde euro (10,28 miliarde dolari), in scadere fata de valoarea de 10 miliarde euro pe care o avea in urma cu 2 luni.

Deutsche Bank si Lloyds au refuzat sa comenteze, in timp ce reprezentantii Deutsche Post au anuntat ca nu au luat inca o decizie privind viitorul Postbank. "Finalitatea procesului de preluare este inca incerta, insa timpul nu ne preseaza", a declarat un purtator de cuvant al Deutsche Post.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Setari Cookie-uri