Firma anglo-daneza a inregistrat castiguri inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITA) de 174,8 milioane lire sterline (322,6 milioane dolari), in crestere fata de castiguri de 138,9 milioane lire sterline raportate in aceeasi perioada a anului trecut, dar in ton cu estimarile analistilor, care prognozau castiguri medii de 176 milioane lire sterline.

G4S este compania cu cel mai mare numar de angajati, listata la bursa londoneza, asigurand peste 570.000 de locuri de munca. La inceputul sedintei de tranzactionare, titlurile companiei s-au apreciat cu 1,3%, la 214 pence/actiune.

"Per ansamblu, suntem multumiti de rezultatele financiare care denota o crestere organica accentuata atat in Europa, cat si in Staele Unite", conform unui comunicat al Jyske Bank.

G4S este prezenta pe piata romaneasca din anul 2002, prin achizitionarea firmei APS Valahia, devenita astfel Group 4 Falck Valahia, conform paginii de internet a companiei. In prezent, G4S detine in Romania 3 subsidiare: G4S Security Services, G4S Cash Services si G4S Security Systems specializate in activitati de administrare a numerarului, proiectarea, instalarea si service-ul sistemelor electronice de securitate.