Visa Europe isi propune ca, pana la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice, tranzactiile prin card sa fie principala metoda de plata in Londra, chiar si pentru sume mai mici de 10 lire, punand bazele celei mai mari retele de acceptare a Visa payWave din Europa.
"La ora actuala, tranzactiile derulate cu cardul le depasesc deja in valoare pe cele in numerar, insa in patru ani ne asteptam ca peste o treime din cheltuielile facute de consumatorii din Marea Britanie sa se efectueze pe carduri Visa", a declarat directorul executiv Visa Europe, Peter Ayliffe, in cadrul unui discurs tinut la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Compania anticipeaza ca, pana in 2012, cardurile Visa payWave vor putea fi utilizate la Londra pentru majoritatea cumparaturilor de valoare mica. Astfel, prin cardul Visa vor putea fi platite calatoriile cu orice mijloc de transport in oras, inclusiv in cele 17 locuri in care se vor desfasura jocurile olimpice. Cardurile Visa vor permite, de asemenea, rezervari online pentru bilete, camere de hotel si mijloace de transport.

Vizitatorii vor putea utiliza telefonul mobil pentru a efectua diverse plati si pentru a beneficia de oferte promotionale speciale cu sponsorii olimpici, direct pe telefon.

Visa este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice din 1986 si sponsor al Jocurilor Paralimpice din 2002. Visa va continua sponsorizarea Jocurilor Olimpice pana in 2012, incluzand Jocurile Olimpice Beijing 2008, Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010 si Jocurile Olimpice Londra 2012.

Visa va fi unicul card acceptat in toate punctele olimpice, pentru toate tranzactiile oficiale legate de Jocurile Olimpice.

Urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice va avea loc la Londra, in perioada 29 august - 9 septembrie 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri