Presedintele american George W. Bush s-a declarat ieri seara dezamagit dupa ce Camera Reprezentantilor a respins planul administratiei sale de salvare a bancilor, dar a promis ca, alaturi de consilierii sai economici, va lucra la o strategie care sa combata criza financiara americana, informeaza AFP, citat de NewsIn.
"Sunt dezamagit de votul din Congresul american in privinta planului de salvare. Am conceput un plan de aceste dimensiuni, pentru ca avem o problema mare", a spus Bush cu ocazia unei intrevederi cu presedintele ucrainean Viktor Iuscenko.

"Voi discuta cu consilierii mei economici dupa intalnirea cu presedintele (Iuscenko) si vom lucra cu membrii Congresului, cu liderii lor, ca sa vedem cum putem merge inainte", a adaugat seful Casei Albe.

"Strategia noastra este de a continua sa atacam frontal situatia economica si vom lucra sa dezvoltam o strategie care sa ne permita sa progresam", a mai spus presedintele american, care considera ca in cele din urma Congresul va adopta planul.

Planul Paulson de salvare a bancilor, in valoare de 700 de miliarde de dolari, a fost respins luni cu 228 de voturi la 205 de catre Camera Reprezentantilor. Circa doua treimi dintre reprezentantii republicani au respins planul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri