Hardy Amies, una dintre cele mai cunoscute companii vestimentare de pe Savile Row, ce se ocupa in trecut cu fabricarea hainelor reginei Elizabeth a II-a, este la un pas de faliment, deoarece nu a reusit sa atraga o oferta de preluare, potrivit Times Online.

Compania a anuntat ca a fost abordata de mai multi investitori, dupa ce titlurile sale au fost suspendate de la tranzactionare, vinerea trecuta, insa nu a reusit sa finalizeze un acord.

Hardy Amies isi comercializeaza produsele in numai sase puncte de desfacere in Marea Britanie, inclusiv magazinul din strada Savile Row, numarul 14, deschis in 1946. În ciuda dimensiunii reduse, Hardy Amies ramane unul dintre cele mai cunoscute nume din sectorul de retail.

Problemele companiei vor accentua ingrijorarile legate de posibilul impact al crizei economioce islandeze asupra Marii Britanii.

Compania a fost constransa saptamana trecuta sa suspende tranzactionarea actiunilor, dupa ce nu a reusit sa obtina finantare din partea actionarului majoritar, firma islandeza de investitii Arev Brands, ce detine un pachet de 49% in cadrul Hardy Amies.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
RECORD: În Wuhan au fost efectuate 6,5 milioane de teste în 9 zile
Setari Cookie-uri