Firma austriaca de avocatura, Wolf Theiss, are in vedere extinderea retelei din Europa Centrala si de Est prin deschiderea unor birouri in Ucraina si Polonia, a declarat managing partner Wolf Theiss Bucuresti, Bryan Jardine.
"Ucraina si Polonia sunt doua piete pe care le avem in vedere pentru extindere", a declarat managing partner Wolf Theiss Bucuresti, Bryan Jardine, citat de NewsIn.

Potrivit reprezentantilor Wolf Theiss, firma internationala de avocatura se concentreaza exclusiv pe regiunea Europei Centrale si de Sud-Est. "Avem, probabil, cel mai amplu si cuprinzator "traseu" dintre toate societatile de avocatura care functioneaza in aceasta regiune. In afara biroului din Romania si a celui principal din Viena, avem sedii in Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Albania si, mai recent, in Bulgaria", a spus Bryan Jardine.

Aceasta a subliniat ca birourile Wolf Theiss sunt perfect integrate in fiecare dintre aceste tari. "Ele nu constituie afilieri sau o retea de tip "best friends", de care multe firme se folosesc pentru a fi prezente la nivel regional", a adaugat Bryan Jardine.

Wolf Theiss a fost infiintata la Viena in 1957 si are birouri in Praga (1998), Belgrad (2002), Bratislava (2002), Lublijana (2003), Zagreb (2003), Tirana (2004), Sarajevo (2005), Bucuresti (2005), Budapesta (2007) si Sofia (2008). In regiune firma are peste 300 de avocati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri