Pretul petrolului a scazut astazi la bursele electronice din Asia, din cauza temerilor legate de recesiune si de scaderea cererii, relateaza AFP.
In tranzactiile matinale, pretul barilului de petrol “light sweet” cu livrare in decembrie a scazut cu 89 centi, la 62,33 dolari/baril.

Petrolul Brent cu livrare in decembrie s-a ieftinit cu 1,28 dolari, la 60,13 dolari/baril, potrivit NewsIn.

Luni, pretul petrolului a continuat sa scada, atingand un nivel minim pe bursa din New York, dar si pe bursa din Londra, unde a coborat temporar sub pragul de 60 dolari/baril, in contextul in care temerile privind o recesiune la nivel global continua sa afecteze investitorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri