Compania bulgara Albena AD a decis sa scoata la vanzare complexul de vacanta din Byalata Lagouna (White Lagoon) situat in zona de nord a coastei Marii Negre pentru un pret de 42,5 milioane de euro, dar si un alt proiect in Balchik, pentru opt milioane de euro, potrivit sofiaecho, scrie NewsIn.

Proiectul din Byalata Lagouna cuprinde doua unitati locative cu 177 de apartamente, un centru de spa, cu piscina interioara dar si in aer liber, plaja, un teren de tenis, un restaurant, un magazin de dulciuri, un supermarket si o parcare.

Compania a mai anuntat de asemenea ca a pus in vanzare si proiectul Balchik Gardens, situat in orasul cu acelasi nume. Investitorul cere pentru acest proiect, care include zece cladiri de pana la cinci etaje, cu un total de 22.600 mp de spatiu, dar si cateva centre de tip outlet, circa opt milioane de euro, fara TVA. Compania lucreaza in prezent la finisajul a doua cladiri.

Pana in prezent nici un cumparator nu s-a aratat interesat de achizitia intregului proiect din Byalata Lagouna, dar mai multe apartamente au fost deja vandute. Compania a intentionat sa vanda Byalata Lagouna inca din 2007, insa nu a ajuns la nici un acord de principu cu cei interesati de aceasta achizitie. In 2007, Albena a raportat un profit net de 17,7 milioane de leva (circa noua milioane de euro), in crestere cu 13,7% fata de anul precedent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Setari Cookie-uri