designerii britanici pentru a construi o noua gama de automobile la fabrica Longbridge.

Nanjing Automobile spera sa poata demara productia la automobile noi de anul viitor, la o capacitate de 80.000 de unitati anual.

Nanjing a platiti 60 de milioane de lire sterline pentru MG Rover luna trecuta, existand posibilitatea reangajarii unui numar de 2.000 de salariati.

Aproape 6.000 de britanici au devenit someri peste noapte in luna aprilie, cand firma a sucombat.

Sunt sanse foarte mici ca MG Rover sa mai plateasca vreodata salariile a 6.000 de angajati, teza sustinuta si de partenerul britanic al chinezilor, GB Sports Car Company: "Vom recruta personal numai pentru design auto, dezvoltare si planificare".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri