Economia Frantei se va comprima cu 0,7% in al patrulea trimestru, conform estimarilor bancii centrale, publicate, ce mizeaza, de asemenea, pe o crestere cu 0,8% a produsului intern brut (PIB) in 2008.
Banca a revizuit in scadere estimarile publicate in urma cu o luna, potrivit carora produsul intern brut (PIB) va scadea cu 0,5% in al patrulea trimestru. De asemenea, aceasta prognozase anterior o crestere anuala de 0,9%.

Datele publicate la inceputul lunii noiembrie aratau ca PIB-ul Frantei a crescut in mod surprinzator cu 0,1% in al treilea trimestru, mai puternic decat in multe state din Uniunea Europeana, ferind cea de-a doua economia a zonei euro de recesiune, scrie AFP, potrivit NewsIn.

Banca centrala estimase anterior ca PIB-ul va scadea cu 0,1%. De asemenea, banca centrala mai arata ca increderea investitorilor a scazut in octombrie la 77 puncte, de la 86 puncte in septembrie, atingand cel mai mic nivel din ultimii 15 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri