Morgan Stanley: Pierderi de 2,2 mld. dolari in T4

Morgan Stanley a raportat pierderi de 2,2 miliarde dolari in al patrulea trimestru fiscal, peste asteptarile analistilor, in contextul scaderii onorariilor din serviciile de consultanta in investitii, relateaza Bloomberg.

Pierderea de 2,24 dolari/actiune, in intervalul de trei luni incheiat in 30 noiembrie, vine dupa pierderi de 3,59 miliarde dolari, sau 3,61 dolari/actiune, in perioada similara a anului trecut. Cei 16 analisti chestionati de Bloomberg estimau, in medie, o pierdere de 34 centi/actiune.

Directorul executiv al bancii, John Mack, va renunta la prime pentru al doilea an, in contextul in care pierderea increderii investitorilor a fortat Morgan Stanley sa se transforme in banca si sa accepte un ajutor de 10 miliarde dolari, din partea guvernului SUA.

Marti, Goldman Sachs Group a raportat pierderi trimestriale de 2,1 miliarde dolari, primele de cand compania a fost listata. Goldman Sachs si Morgan Stanley au fost transformate in institutii bancare, dupa ce investitorii si-au pierdut increderea in companiile ce se bazau pe fonduri din imprumuturi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri