Fuziune pe piata de avocatura din Italia

DLA Piper isi intareste echipa de real estate a biroului din Milano printr-o fuziune cu firma locala Apollo & Associati, potrivit publicatiei online The Lawyer, informeaza NewsIn.

Cei patru membri ai cabinetului de avocatura, inclusiv avocatul fondator, Davide Apollo, se vor alatura DLA Piper la inceputul anului viitor. Unul dintre acestia se va alatura DLA Piper in calitatea de partener.

Dupa aceasta fuziune, departamentul de real estat va numara cinci parteneri.

Managing partner DLA Italia, Federico Sutti, a declarat ca firma va cauta si alti avocati specializati pentru ai coopta in echipa. "Pentru stategia nostra de dezvoltare din Italia avem nevoie de inca doi avocati de talia lui Davide Apollo pentru domeniile de fuziuni si achizitii si banking", a spus Frederico Sutti.

DLA Piper detine in Italia doua birouri, unul la Roma si altul in Milano.

Firma internationala de avocatura a intrat pe piata de profil din România la inceputul lunii noiembrie, prin deschiderea unui birou la Bucuresti, condus de Marian Dinu de la fostul birou Linklaters din Bucuresti.

DLA Piper detine noua birouri in Europa Centrala si de Est. Cele mai mari birouri din regiune se gasesc in Budapesta, Praga, Viena si Varsovia.

Biroul din Bucuresti al DLA Piper se va concentra pe partea de corporate, real estate, finance and projects.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri