Cele doua parti mai negociaza si nu s-a ajuns inca la un acord, dar un anunt in aceasta privinta ar putea veni saptamana viitoare, a spus sursa mentionata.

Insa nici numele, nici dimensiunea eventualului cumparator nu sunt cunoscute, noteaza Reuters.

Divizia de asigurari a AIG este un jucator de talie medie in Canada, potrivit lui Byren Innes, vicepresedinte al firmei de consultanta in servicii financiare NewLink Group Inc, potrivit NewsIn.

Citeste si:

AIG, care era odata cel mai mare asigurator mondial dupa valoarea de piata, a evitat in extremis falimentul in septembrie 2008, cand a primit un ajutor federal de 85 miliarde dolari. Ajutorul a fost extins pana la 152 miliarde dolari cand a devenit clar ca, fara bani in plus de la bugetul federal, AIG nu va supravietui.

AIG a anuntat, de altfel, ca vrea sa vanda toate operatiunile, in afara de afacerile legate de proprietati si accidente din Statele Unite, cele de asigurari generale din strainatate si unele activitati de asigurari de viata din afara SUA.

Asiguratorul a ajuns luna trecuta la un acord pentru vanzarea HSB Group catre reasiguratorul german Munich Re, pentru 742 milioane dolari.