In urmatoarele 90 de zile, compania va disponibiliza cel mult 120 de avocati si aproximativ 150 de angajati din functiile de suport, ceea ce reprezinta 12% din cei 2,320 ai casei de avocatura implicati in operatiunile din Marea Britanie.

„Ne confruntam cu schimbari importante pe pietele financiare si in economia globala, ceea ce a afetat si clientii pe care ii deservim. In prezent, reducem din personal tocmai pentru a face fata cererii in declin pe care o anticipam”, a spus Simon Davies (foto), directorul executiv al casei de avocatura britanice.

Linklaters a fost compania care a intermediat cele mai valoroase tranzactii in anul 2008, casa de avocatura fiind consultant pentru 249 deal-uri, pe o piata de M&A (fuziuni si achizitii) ce a atins cel mai jos nivel din ultimii trei ani.

Citeste si:

De asemenea, Linklaters ocupa prima pozitie in topul consultantilor juridici pe piata mondiala de M&A, in care au fost inchise 27,400 de tranzactii in valoare de 2,5 trilioane de dolari.

Birourile Linklaters din Bratislava, Bucuresti, Budapesta si Praga au fost reunite anul trecut sub identitatea Kinstellar.