Compania de comunicatii mobile, Nokia, a anuntat ca dispozitivul Nokia N90, piesa de rezistenta a categoriei de terminale pentru imagini a companiei, a fost desemnat Telefonul Media al Anului 2005-2006 in Europa.

Premiul a fost acordat de catre European Imaging and Sound Association (EISA), cea mai importanta institutie editoriala multimedia din Europa, in semn de recunoastere a performantei setului de functii cu care este echipat Nokia N90.

Anuntat in aprilie, telefonul cu camera Nokia N90 este varful de lance al gamei de dispozitive multimedia de inalta performanta Nokia Nseries. Nokia N90 este primul dispozitiv mobil dotat cu tehnologie optica superioara de la Carl Zeiss si cu o serie de functii avansate pentru camera, care asigura o calitate video excelenta.

EISA a subliniat ca Nokia N90 este un adevarat lider la nivelul telefoanelor multimedia, echipat din plin cu functii avansate pentru imagini, video, audio si mesaje. EISA a mai atras atentia asupra tehnologiei optice de la Carl Zeiss cu care este echipat dispozitivul N90, datorita careia terminalul ofera adevarate performante fotografice, printre care se numara posibilitatea de a realiza si edita fotografii digitale de 2 megapixeli si secvente video MPEG 4 cu o rezolutie de 352x288.

EISA este cea mai mare organizatie editoriala din Europa, cuprinzand 50 de publicatii cu profil audio, video, electronic si fotografic, din 20 de tari. Juriul, compus din reprezentantii tuturor publicatiilor membre EISA, alege in fiecare an cele mai bune echipamente din mai multe categorii de produse lansate cu cel mult 12 luni in urma.

Nokia N90 a ridicat stacheta in ceea ce priveste dispozitivele mobile. Suntem incantati sa primim acest premiu din partea publicatiilor care se ocupa de produsele electronice in Europa, a declarat Tuula Rytil-Uotila, Director, Imaging, EMEA, Multimedia, Nokia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri