Constructorul german tine sa precizeze ca varful de gama al lor, Mercedes clasa S a fost intotdeauna un deschizator de drumuri.

La exterior, noul S ar putea trece o varianta la scara mai mica a extravagantului Maybach.

Pentru noul S, Mercedes a dezvoltat motoarele V6 si V8 ale modelelor S 350 si S 500, care dezvolta 272 si respectiv 388 de cai putere.

Inginerii de la Mercedes au optimizat consumul de carburant la ambele motoare, astfel, S 350 consuma in regim mixt 10,1 - 10,3 de litri la 100 kilometri, iar S 500 consuma aproape 12 litri la suta de kilometri.

Clasa S dispune in dotarea de serie de o cutie automata cu 7 viteze 7G-TRONIC, ce permite o schimbarea a treptelor de viteza insesizabila.

De asemenea, noua clasa S are in dotarea de serie si noua solutie tehnica a sistemului de comanda si afisaj Comand.

Comand -Controller-ul constituie centrala de comanda a sistemului, iar prin el se poate accesa meniurile, care pot fi selectate prin deplasarea controller-ului si confirmate prin apasare.

Creat pentru cea mai exigenta clientela, noul S vine cu nu sistem automat de climatizare ce permite de asemenea reglaje exacte pentru preferintele clientilor.

Mai mult, la drum lung scaunele optionale cu spatar multicontur, ale caror camere cu aer se adapteaza optim la statura dumneavoastra, te fac sa-ti doresti ca drumul sa nu se termine prea repede.

Scaunul optional multicontur nu se poate doar regla individual: peretii laterali ai scaunului sunt umpluti cu aer la deplasarea in curbe, astfel incat chiar si drumurile cu serpentine devin o placere.

Pretul acestei limuzine este de aproximativ 64.000 de euro CIP, pentru varianta dotata standard cu motor V6 de 3,5 litri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Aceste mașini au cele mai mari rate ale mortalității șoferilor
Setari Cookie-uri