ING solicita angajatilor de top sa revina la bonusurile de anul trecut

ING Groep NV, banca olandeza care a primit finantare de la guvern, a cerut primilor 200 angajati de top si echipelor lor sa revina la un nivel al primelor care au fost incasate anul trecu.
De asemenea, banca a amanat in acest an acordarea de prime compensatorii pentru toti muncitorii, pana la luarea unei noi decizii, anul viitor

ING Groep NV a inregistrat in al patrulea trimestru din 2008 o pierdere de 3,71 miliarde euro, echivalent cu 1,82 euro/actiune.
ING anuntase ca va reduce efectivele cu 5,4%, pentru a diminua costurile operationale cu 1 miliard euro in acest an, potrivit NewsIn.

Presedintele consiliului de supraveghere, Jan Hommen, declarase la sfarsitul lui februarie ca in acest an principalele prioritati sunt continuarea reducerii expunerii activelor si rationalizarea costurilor.

Grupul ING, creat in 1991 prin fuziunea dintre Nationale-Nederlanden si NMB Postbank Group, a afisat prima pierdere in al treilea trimestru, cand a inregistrat o devalorizare a titlurilor, obligatiunilor, ipotecilor si activelor legate de falimentul Lehman Brothers Holdings Inc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri