Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a inchis sedinta in scadere cu 4,53%, din cauza nervozitatii investitorilor inainte de anuntarea planului guvernamental al Statelor Unite pentru salvarea sistemului auto.
Potrivit datelor de la inchidere, indicele Nikkei 225, al principalelor titluri listate la bursa din Tokyo, a coborat cu 390,89 puncte, sau 4,53%, la 8.236,08 puncte, conform NewsIn.

Indicele compozit Topix a scazut cu 34,99 puncte, echivalent cu 4,24%, la 789,54 puncte.

Jucatorii din piata, deja cu o tendinta mai scazuta de cumparare, au devenit din ce in ce mai nelinistiti spre sfarsitul sedintei, din cauza zvonurilor legate de masurile ce urmeaza a fi luate de guvernul american pentru constructorii auto General Motors si Chrysler, aflati in pragul falimentului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri