Guvernul din Hong Kong a cerut companiei americane Walt Disney Company sa reduca din numarul de vizitatori care au acces intr-un parc nou deschis, dupa ce mai multi clienti s-au plans ca au asteptat prea mult la coada in cadrul avanpremierei.

In parc au intrat putin peste 30.000 de vizitatori, insa acestia s-au trezit ca stau la coada si trei ore sa se dea in trenulet sau alte atractii.

Altii au stat mai mult de jumatate de ora pana sa li se ia comanda la fast-food-ul din interior.

Autoritatile din Hong Kong detin circa 57% din noul parc, iar Disney detine restul.

Proiectul a survenit intr-o perioada nu tocmai stralucitoare pentru economia din Hong Kong, insa este vazut ca un elixir al readucerii turistilor. Cei mai asteptati sunt vizitatorii din China continentala.

Nu toate vestile legate de parc sunt "roz". Dupa ce mai multi conservatori si-au exprimat nemultumirile, supa de rechin a fost retrasa din meniu.

De asemenea, mai multe asociatii de protectie a animalelor s-au plans ca pentrru construirea parcului au fosat stransi si eutanasiati cainii vagabonzi din zona.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri