Mai lunga cu 4,9 centrimetri, mai larga cu 7,8 centrimetri, mai inalta cu 0,6 centrimetri decat predecesoarea sa, si avand un ampatament mai mare cu 3,5 centrimetri, noua serie 3 de la BMW face "valuri" in urma sa.

Motorul modelului de varf BMW 330I este mai puternic cu 27 de cai putere decat predecesorul.

Acest model este cel mai puternic si mai usor model cu sase cilindri din segmentul sau de piata.

BMW tine stacheta sus si la motoarele diesel, dotat cu tehnologie Common-Rail de generatia a doua, precum si cu turbocompresor cu geometrie variabila a turbinei, cei patru cilindri motorului diesel de 2.000 de cmc. dezvolta o putere de 163 de cai putere.

Pentru a pune in evidenta aceste motoare puternice, BMW a dotat toate modelele cu o cutie de viteze manuala in sase trepte sau, optional, cu o cutie de viteze automata in sase trepte.

In varianta de serie, seria 3 de la BMW dispune de faruri duble cu halogen, iar pentru cei cu dare de mana BMW propune farurile Bi-Xenon, cu sau fara orientarea lampilor in curbe.

Noul seria 3 sta bine si la capitalolul siguranta. In ceea ce priveste siguranta pasiva aceasta este asigurata de centurile pretensionate si cele sase airbag-uri.

De asemenea, ABS-ul, DSC-ul (controlul dinamic al stabilitatii), DTC-ul (controlul dinamic al tractiunii), CBC-ul (controlul sistemului de franare in curbe), DBC-ul (controlul dinamic al sistemului de franare) ofera o siguranta activa noului BMW seria 3.

La interior, se remarca scaunul reglabil pe toate directiile si volanul sport in trei spite cu comenzi pentru sistemul audio.

Pretul CIP al modelului dotat cu motor de 3.000 de cmc. este de aproximativ 32.000 de euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri