Swiss Re, unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, a anuntat ca vrea sa reduca cu 10%, sau 1.150 de persoane, numarul angajatilor in urmatorul an, ca o masura de reducere a costurilor.
Luna trecuta, compania a afisat pierderi anuale in 2008 de 864 milioane franci elvetieni (735 milioane dolari). Swiss Re vrea sa reudca costurile cu 400 milioane franci elvetieni, prin disponibilizarea angajatilor filialelor din toata lumea, numarul total al acestora ridicandu-se la 11.560 persoane.

Companiile de reasigurari, asemenea Swiss Re, al carei sediu central se afla la Zurich, au avut pierderi din investitii, in contextul crizei economice.

“Swiss Re vrea sa reduca numarul angajatilor filialelor din toata lumea cu aproximativ 10% in urmatoarele 12 luni”, a anuntat compania printr-un comunicat, citat de NewsIn.

La inceputul lui februarie, pierderile din deprecieri de active de 5,9 miliarde franci elvetieni au dus la cererea unei injectii de capital de 3 miliarde franci elvetieni din partea investitorului american Warren Buffet.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri