Seful gigantului ipotecar Freddie Mac a fost gasit mort la resedinta sa din Virginia

David Kellermann, directorul financiar al grupului ipotecar american Freddie Mac, a fost gasit mort la resedinta sa din Virginia, iar politia nu exclude posibilitatea unei sinucideri, potrivit Reuters.
Kellermann, in varsta de 41 de ani, a fost gasit mort in locuinta sa din Fairfax County, Virginia, potrivit politiei. Oficialitatile nu au confirmat cauza exacta a decesului, insa CNN a precizat ca informatiile potrivit caruia acesta s-a sinucis au fost confirmate, informeaza NewsIn.

Banca ipotecara Freddie Mac nationalizata in septembrie 2008. Aceasta a cerut Trezoreriei in noiembrie anul trecut 13,8 miliarde dolari, dupa ce a avut pierderi nete de 25,3 miliarde dolari in trimestrul al treilea.

Trezoreria americana a anuntat in septembrie 2008 punerea sub custodie a Fannie Mae si Freddie Mac, atat timp cat acestea isi vor restructura finantele afectate de criza ipotecara. Planul presupunea ca guvernul sa injecteze pana la 100 miliarde dolari in cadrul fiecarei institutii, pentru a le ajuta in indeplinirea acestui obiectiv.

Cititi aici biografia lui David Kellermann.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri