Pierderile raportate de Berkshire, de 990 dolari/actiune reprezinta primele scaderi inregistrate de companie din anul 2001, cand, in urma atacurilor din data de11 Septembrie, compania a afisat pierderi importante pe partea de asigurari.

In primul trimestru din 2008 insa, Berkshire a raportat un profit de un milion de dolari. Veniturile companiei au scazut cu 9,5% in primul trimestru din 2009, la 22,8 miliarde de dolari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand Berkshire a inregistrat venituri de 25,2 miliarde de dolari.

Berkshire mai detine publicatia Buffalo News si un pachet considerabil de actiuni la Washington Post. Recent, Buffet i-a avertizat pe actionarii companiei sale ca sectorul presei scrise, afectat de probleme, ar putea sa nu isi mai revina vreodata, pentru ca nu are un model de afaceri sustenabil.

Compania mai are are in portofoliu actiuni ale unor institutii financiare precum Goldman Sachs, American Express si Wells Fargo, ale caror performante financiare au avut de suferit.

Buffet, al doilea cel mai bogat om din lume, conform unui top Forbes, detine si participatii in companii precum Coca-Cola sau Swiss Re.

Luna trecuta, agentia de evaluare Moody's a coborat ratingul pentru datorii al Berkshire Hathaway, de la 'Aaa' la 'Aa2'.