Microsoft se afla intr-un stadiu avansat al negocierilor cu Time Warner privind preluarea unei participatii la divizia America Online (AOL), a informat joi cotidianul New York Post, citat de Reuters. Potrivit publicatiei, care citeaza doua surse apropiate situatiei, in cazul in care producatorul de software va prelua AOL, aceasta urmeaza sa fuzioneze cu divizia de Internet a Microsoft, MSN.

Sursele au adaugat ca Microsoft si Time Warner vor fi parteneri cu detineri aproximativ egale in cadrul structurii nou create. Richard Greenfield, analist la Fulcrum Global Partners, a afirmat ca o asemenea tranzactie ar putea fi prematura pentru Time Warner, chiar daca ar urma sa reduca cheltuielile. "Mi se pare ca AOL se afla pe punctul de a se dezvolta. Time Warner ar putea avea de castigat mai mult peste cateva luni", a precizat Greenfield. El a adaugat ca in prezent AOL este evaluata la circa zece miliarde dolari, insa valoarea ar putea fi cuprinsa in cele din urma intre 15 miliarde de dolari si 20 miliarde dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri