Presedintele Michelin pentru America Latina al si alti doi membri ai conducerii companiei producatoare de anvelope se aflau la bordul avionului Air France care a disparut deasupra Oceanului Atlantic, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, citat de AFP.

Cei trei oficiali sunt Luiz Roberto Anastacio, presedintele Michelin pentru America Latina, Antonio Gueiros, directorul departamentului de informatica al societatii si o angajata de origine franceza, Christine Pieraerts, a anuntat Monica Batelli, purtatoarea de cuvant a companiei.

Cei doi directori brazilieni mergeau la Paris pentru a participa la o reuniune la sediul Michelin, iar Christine Pieraerts revenea in tara sa dupa o misiune in Brazilia, scrie NewsIn.

"Este singura informatie de care dispunem in prezent, iar preocuparea noastra se indreapta spre familii. (...) Suntem in contact cu acestea si le aducem tot sprijinul nostru", a adaugat Batelli.

Cel putin 40 de francezi, 20 de germani, cinci italieni si un portughez se numara printre cetatenii europeni care se aflau la bordul avionului Air France disparut deasupra Oceanului Atlantic, au anuntat ministrul francez al transporturilor, citat de AFP, si cotidianul brazilian Correiro do Minho.
Majoritatea pasagerilor de la bordul avionului Airbus A330, care parcurgea ruta Rio de Janeiro-Paris, erau brazilieni, a declarat ministrul Jean-Luis Borloo.

Potrivit Reuters, 60 de brazilieni se aflau la bordul aparatului de zbor.

Cotidianul brazilian Correiro do Minho a anuntat ca printre cei 216 pasageri, -126 erau barbati, 82 femei, sapte copii si un bebelus - se numarau un portughez, cinci italieni, doi libanezi si trei marocani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
FOTO: Cum arata prima fabrica de anvelope din Romania dupa 80 de ani