Ramasitele din Oceanul Atlantic, din largul coastelor Braziliei, care apartin epavei avionului Air France, au fost gasite, a confirmat ministrul brazilian al Apararii, Nelson Jobim, citat de The New York Times.

El a precizat ca nu au fost gasiti supravietuitori in urma tragediei aviatice.

Biroul de anchete din Franta a spus ca nu este foarte optimist in legatura cu gasirea cutiilor negre ale avionului Airbus prabusit in Atlantic, relateaza AFP, citat de NewsIn.

"Nu putem exclude varianta ca nu vom gasi inregistrarile", a spus Paul Louis Arslanian.

El a reamintit ca aceste cutii negre se afla, cu siguranta, "la mare adancime" in Oceanul Atlantic si a spus ca nu este foarte optimist.

Biroul francez pentru anchete, care se ocupa de investigatia din Franta asupra disparitiei avionului Air France, a declarat anterior ca ar dori sa faca public un prim raport la sfarsitul lunii iunie.

"Niciun element nu ne face sa credem ca avionul ar fi avut o problema inainte de plecarea din Rio", a spus oficialul BEA, Paul-Louis Aslanian.

Avionul Airbus A330 al Air France a disparut luni deasupra Atlanticului cu 228 de persoane la bord. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute.