Avionul Airbus A330 al Air France, care s-a prabusit in Oceanu Atlantic, cu 228 de persoane la bord, a trimis 24 de mesaje automate care semnalau erori, au declarat autoritatile Biroului de anchete din Franta care investigheaza accidentul, scrie CNN.
Desi au analizat mesajele care semnalau erori si imaginile prin satelit, echipa de investigatii a spus ca mai are mult de lucru pentru a determina cauzele prabusirii.

Mesajele sugerau ca avionul zbura cu o viteza prea mare sau prea mica prin furtuna, inainte de a se prabusi, au mai spus autoritatile. In plus, pilotul automat al avionului nu mai functiona si o defectiune electrica a avut loc, chiar inaintea dezastrului.

Airbusul A330 a decolat pe 31 mai de la Rio, la ora locala 19.00 (1.00 ora Romaniei) si urma sa aterizeze la Paris pe 1 iunie, la ora locala 11.10 (12-10 ora Romaniei), pe aeroportul Roissy. A disparut de pe ecranele de control in timp ce survola Atlanticul, cu 216 pasageri la bord, printre care o romanca, si 12 membri ai echipajului.

Citeste si Tragedie in Atlantic. Aeronava Air France, lovita de fulger?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri