Inca trei cadavre ale pasagerilor cursei Air France Rio-Paris care s-a prabusit luni in Atlantic au fost recuperate ieri de armata braziliana, scrie 9AM.

Sambata fusesera gasite primele doua cadavre si obiecte ce fusesera in avion, inclusiv un bilet de avion Air France si un scaun care parea sa provina de la un aparat Airbus.

Printre obiectele recuperate se numara un fotoliu de avion albastru cu numar de serie si un bilet la cursa Air France. Expertii francezi au confirmat sambata ca zborul AF 447 a intampinat probleme tehnice grave, in special in ceea ce priveste viteza, inainte de a disparea de pe radare in noaptea de 31 mai spre 1 iunie, intre Rio de Janeiro si Paris.

In cursul zilei de sambata au fost localizate noi resturi, a afirmat ulterior un alt purtator de cuvant militar. "Pe langa cele doua cadavre", mai multe alte resturi, printre care "scaune de avion, parti din aripa (si - n.red.) diverse alte obiecte au fost localizate in cursul zilei", a declarat locotenent-colonelul Henry Munhoz.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Zbori din Bucuresti spre Paris sau Barcelona? Sunt sanse de accident?