Colgate-Palmolive a anuntat o crestere la 561,6 milioane dolari, sau 1,07 dolari/actiune, a profitului din al doilea trimestru, in contextul in care programele de reducere a costurilor au temperat cererea slaba a consumatorilor si un dolar mai puternic.
Compania a mai anuntat ca este de acord cu tinta de profit estimata de analisti pentru cel de-al treilea trimestru, dar si pentru intregul an, informeaza NewsIn.

In aceeasi perioada a anului trecut compania inregistrase un profit de 493,8 milioane dolari, sau 92 centi/actiune.

Analistii se asteptau la un profit de 1,05 dolari/actiune.

Compania a avut performante destul de bune in ultimele luni, in contextul in care clientii au reinceput sa cumpere produse de baza.

Vanzarile Colgate-Palmolive au scazut cu 5,5%, la 3,75 miliarde dolari, din cauza aprecierii dolarului, care afecteaza veniturile obtinute de pe pietele internationale. Volumul total al bunurilor vandute a scazut cu 1,5%.

Analistii se asteapta ca producatorul sa castige 1,09 dolari/actiune in trimestrul al treilea si 4,25 dolari/actiune anul acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri