Compania BMW i-a facut cadou Papei Benedict un SUV X5.

"Suntem mandri sa ii putem oferi Suveranului Pontif un automobil BMW", a declarat purtatorul de c uvant al companiei bavareze.

Benedict are o legatura "geografica" cu compania BMW, intrucat s-a nascut in micul orasel bavarez Marktl am Inn, la o ora de mers de Munchen, sediul companiei auto.

In afara de scuterele cu acoperis BMW C1, Vaticanul nu mai detine decat un BMW seria 5 si un BMW seria 7- limuzina

Renumitul "Papa-mobil" este un Mercedes M-Class SUV, construit in 1999.

Primul "Papa-mobil" a fost livrat in 1981, dupa ce a avut loc o tentativa de asasinare, care l-a avut ca protagonist pe Papa Ioan Paul al II-lea

Vaticanul a echipat primul G-Class cu geamuri anti-glont si caroserie ranforsata pentru atentate.

"Acesta nu este un Papa-mobil" a declarat conducerea BMW, referindu-se la noul X5, parcat in interiorul Vaticanului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri