Compania energetica ungara MOL a anuntat ca livrarile de petrol provenind din Ucraina au fost suspendate, din motive tehnice, relateaza AFP, citat de NewsIn.
Compania energetică ungară MOL a anunţat că livrările de petrol provenind din Ucraina au fost suspendate, din motive tehnice, relatează AFP.

"În cursul serii de marţi, 13 octombrie, intensificări ale vântului şi ninsoarea au provocat pene de curent, din cauza cărora livrarea de petrol a fost suspendată către Ungaria, Slovacia şi Cehia", a anunţat MOL, citat de NewsIn.

Potrivit companiei ungare, partea ucraineană a anunţat reluarea furnizării de petrol imediat ce problemele tehnice vor fi depăşite.

"Lipsa nu provoacă nicio problemă pentru activităţile noastre, pentru că rezervele societăţii sunt suficiente pentru mai multe zile", a precizat MOL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri