Casa Alba a dat asigurari ca planul amplu anticriza, promulgat in februarie de presedintele american Barack Obama, pentru contracararea efectelor crizei economice, a creat ori a salvat cel putin un milion de locuri de munca, potrivit AFP.
Datele furnizate de zeci de mii de autoritati din Statele Unite sau la nivel local de firmele private sau de universitati despre modul cum au fost utilizati banii primiti arata ca din februarie si pana la finalul lunii septembrie, cand a fost facut bilantul provizoriu, au fost create direct ori salvate 650.000 de slujbe, potrivit unor responsabili ai administratiei americane care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Acestia au mai precizat ca, deoarece bilantul nu ofera date decat despre jumatate din sumele efectiv cheltuite, datele confirma, prin extrapolare, previziunile guvernului si ale analistilor independenti, potrivit carora, planul anticriza american a creat sau a salvat cel putin un milion de slujbe, arata NewsIn.

Administratia Obama a mai dat asigurari de-a lungul timpului ca a creat sau salvat un milion de locuri de munca prin planul de 787 miliarde dolari promulgat pe 17 februarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri