Guy Yraeta, seful operatiunilor din Europa ale Carrefour, a decis sa plece din functie, marcand cea de-a doua schimbare la nivel de top management in cadrul retailerului francez, dupa ce seful retelei de hipermarketuri a demisionat in urma cu o luna.

Interimatul la conducerea operatiunilor europene va fi asigurata de CEO-ul grupului, Lars Olofsson (foto), informeaza Reuters. "Plecarea lui Guy Yraeta, tocmai in perioada cruciala de dinainte de Craciun marcheaza cea de-a doua importanta schimbare in managementul de varf al Carrefour", scrie agentia de presa. Potrivit acesteia, oficialii Carrefour nu au comentat cu privire la motivele plecarii lui Yraeta.

Fostul sef al operatiunilor pe Europa lucra in cadrul retailerului de 33 de ani. "Asta transmite un mesaj catre ceilalti manageri: daca nu performeaza, urmatorii vor fi ei", este de parere un analist ING. Potrivit unei surse ramase sub anonimat, plecarea lui Yraeta vine pe fondul performantelor slabe ale Carrefour in Europa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri