Presedintele Barack Obama a declarat ca revenirea economiei se indreapta in directia buna, insa populatia are nevoie de rabdare, fiind vorba de un proces de lunga durata.
“Chiar daca va necesita timp, va promit ca suntem pe drumul cel bun, masurile luate isi demonstreaza eficienta. Am discutat cu liderii fiecarei tari pe care am vizitat-o despre strategia pe care o putem urma pentru a sustine revenirea economica si reducerea somajului”, a declarat Barack Obama.

Un sondaj Gallup a aratat ca popularitatea presedintelui american a scazut pana la 49%, pe fondul nemultumirii populatiei americane privind gestionarea situatiei economice.

Economia Statelor Unite a inregistrat in al treilea trimestru o crestere de 3,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, peste asteptari, dupa patru trimestre la rand de contractie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri