Seful Cailor ferate din Rusia a declarat ca principala teza a autoritatilor in legatura cu tragedia produsa vineri noapte in care 39 de persoane si-au pierdut viata, este cea a unui atentat terorist, relateaza AFP, citat de 9AM.
"In ceea ce priveste versiunile, principala teza care ii ingrijoreaza pe anchetatori este cea a exploziei unui dispozitiv explozibil amplasat de necunoscuti. Altfel spus, varianta unui atentat", a declarat Vladimir Iakunin, potrivit NewsIn.

39 de persoane si-au pierdut viata in Rusia in urma deraierii, vineri seara, a unui tren expres de pasageri care circula pe ruta Moscova-Sankt Petersburg, au anuntat sambata agentiile ruse de presa, care citeaza un bilant furnizat de serviciile de salvare.

Un precedent bilant indica 25 de morti. "Sunt 39, in total", a declarat Aleksandr Basulin, responsabil al Ministerului pentru Situatii de Urgenta, citat de ITAR-TASS. "Erau 25 la inceput, dar alte 14 persoane au fost gasite in exteriorul vagonului", a explicat oficialul.
La randul sau, agentia Interfax, care citeaza un responsabil local, anunta ca noul bilant este de 39 de morti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri