General Electric, companie americana de infrastructura, finante si media, a anunta numirea a trei noi directori, care au ca obiectiv dezvoltarea companiei.
Roderick Christie, 47 ani, a fost numit Vice President Eastern Europe Regional Sales in cadrul GE Infrastructure, dupa ce mai bine de 10 ani a detinut functii de conducere in cadrul GE Energy.

Inainte de pozitia sa actuala, Christie a condus operatiunile globale de servicii GE Energy in Europa. Ulterior a coordonat vanzarile in calitate de Senior Executive of Sales pentru GE Energy Infrastructure. Christie a jucat un rol esential in dezvoltarea companiei prin initiative de localizare care au pozitionat compania ca un important furnizor de tehnologie si solutii pentru Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI.

Inainte de a se alatura GE, Christie a lucrat in sectorul energetic timp de 14 ani. Acesta a detinut diferite functii, raspunzand de problemele de inginerie, dezvoltare de afaceri, dar avand si responsabilitati manageriale in cadrul Scottish & Southern Energy. Christie are o diploma in inginerie de la Open University si o diploma nationala de Inginerie Mecanica obtinuta in cadrul Glasgow College of Technology – ambele institutii din Marea Britanie.

Clarence Nunn, 44 ani, este Presedinte si CEO al GE Fleet Services, o companie din cadrul GE Capital. Nunn este un adevarat veteran al GE, unde lucreaza de 17 ani, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul GE Technology Infrastructure si GE Capital la nivel global.

In prezent, compania are 190 de astfel de manageri care ocupa aceasta functie la nivel global si care gestioneaza afacerile GE, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Inainte de noua numire, Nunn a fost chief commercial officer (sef al operatiunilor comerciale) in cadrul Commercial Distribution Finance, in cadrul GE Capital in Chicago. Din aceasta functie, a fost responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si dezvoltare de afaceri la nivel global. Acesta a raspuns si de Dealer Solutions Vertical, un proiect Imagination Breakthrough, care s-a concentrat pe utilizarea unei surse unice pentru a vinde un intreg set de produse financiare GE.

De cand s-a alaturat echipei GE, in 1992, Nunn a detinut mai multe functii de conducere in vanzari, marketing, dezvoltare de produse si asigurarea calitatii, in cadrul mai multor companii ale GE din Statele Unite si Canada, printre care GE Plastics, GE Capital – Canada Equipment Financing, GE Vendor Financial Services si, cel mai recent, Commercial Distribution Finance, in cadrul GE Capital.

Nunn are o diploma in marketing obtinuta la San Diego State University si o diploma de MBA de la Rensselaer Polytechnic Institute. In plus, detine un US Patent in domeniul selectarii culorilor de produs cu ajutorul computerului.

Gary Sheffer, 49 ani, a fost numit vice president of communications and public affairs (vicepresedinte de comunicare si afaceri publice) in cadrul GE Corporate. Sheffer supervizeaza comunicarea interna si externa a GE la nivel global si ofera consultanta in comunicarea strategica si afaceri publice pentru directorii GE.

Sheffer s-a alaturat GE in 1999, dupa 17 ani de experienta in jurnalism si comunicare guvernamentala. Timp de 10 ani, Sheffer a fost consilier pe probleme de presa pentru doi guvernatori ai New York-ului.

Sheffer are o diploma de limba engleza obtinuta la Siena College din Loudonville, New York, in cadrul careia este membru al Comitetului Asociat de Administratie. De asemenea, este membru in mai multe organizatii de profesionisti din domeniul comunicarii, intre care Arthur Page Society, The Seminar si Institutul pentru Relatii Publice.

De la motoare de avioane si generare de energie pana la servicii financiare, imagistica medicala si programe TV, GE opereaza in peste 100 tari, avand aproximativ 300.000 angajati la nivel mondial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri