Audi si-a lansat propriul post de televiziune, o premiera in industria automobilistica.

Prin intermediul noului canal media se vor putea urmari diversele lansari si prezentari ale automobilelor Audi, precum si etape competitionale in care marca celor patru inele este implicata: Le Mans, turnee de golf (amatori), polo, precum si evenimente sociale la care participa celebritati (care probabil isi vor face aparitia intr-un Audi).

De asemenea, vor putea fi urmarite documentare interesante, istoria marcii Audi, istoria tehnologiei "Quattro", povestea realizarii sariturii pe partia de ski si ceasurile inspirate de Audi.

Noul post de televiziune a fost dezvoltat cu agentia de publicitate BBH si North One. Este disponibil pe Sky Digital, canalul 259.

Sursa: Verdict on Cars
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri