Elvis Presley ramane incontestabil cel mai bine platit nume din showbiz, insa trebuie sa specificam ca este vorba de topul celor care au trecut in nefiinta, insa dupa cecurile grase scrise pe numele lor nu prea s-ar putea spune acest lucru.

Astfel, cantaretul din Memphis, decedat in 1977, ar invia din morti daca sr vedea ca anul trecut a incasat 45 de milioane de dolari din drepturi de autor, legate de muzica si filmele pe care le-a generat in timpul vietii.

Este cel de-al cincilea an consecutiv in care Elvis este cel mai bine platit.

Animatorul Charles Schulz, creatorul benzilor desenate "Peanuts", care a decedat in 2000, este pe locul al doilea, cu 35 de milioane de dolari.

Specialisiti de la Forbes au calculat ca mostenitorii lui Shakespeare ar putea obtine anual 15 milioane de dolari, daca ar mai detine inca drepturile de autor asupra operei marelui William Shakespeare.

John Lennon se afla pe locul al treilea, cu 22 de milioane de dolari, iar artistul Andy Warhol este pe locul al patrulea, cu 16 milioane de dolari.

Top 13 (fara ghinion) al celor mai bine platite nume din show-biz (post-mortem)

1.Elvis Presley
2.Charles Schulz
3.John Lennon
4.Andy Warhol
5.Theodor Geisel
6.Marlon Brando
7.Marilyn Monroe
8.JRR Tolkien
9.George Harrison
10.Johnny Cash
11.Irving Berlin
12.Bob Marley
13.Ray Charles

Sursa: BBC
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri